Apk-keuring, auto-onderhoud en meer bij uw garage in Oude Pekela

Contact

De werkplaats in de garage van Klok Car Clinic is het hart van het bedrijf. Hier werken ervaren monteurs dagelijks met geavanceerde apparatuur aan de reparatie en het onderhoud van alle merken auto's. Van nieuw tot oldtimer.

Reparatie

Vakkundige reparaties

Een defect aan uw auto is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en bovendien moet u uw auto ook nog voor een bepaalde tijd missen. Eén ding weet u zeker, Klok Car Clinic voert de reparatie vakkundig en zo snel mogelijk uit!

 

Kennis en apparatuur in huis

Als u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres in de regio Oude Pekela hebt waar u altijd terecht kunt en dat is natuurlijk Klok Car Clinic. Geen probleem is ons onbekend, geen defect te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis bij onze ervaren monteurs en de zeer geavanceerde apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

Maak een afspraak voor een reparatie

Apk-keuring

Iedere auto die een bepaalde leeftijd bereikt, moet jaarlijks of tweejaarlijks verplicht apk (algemene periodieke keuring) gekeurd worden. Volgens bepaalde afspraken wordt dan gekeken of een personenwagen of een bestelbus nog aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Deze eisen zijn Europees vastgelegd en ze geven een indruk van de technische staat van een auto op het moment van keuren. Klok Car Clinic is een door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) erkend garagebedrijf dat algemene apk-keuringen mag uitvoeren. Bij ons kunt u rustig even een kopje koffie drinken terwijl onze keurmeester uw auto keurt.

Maak een afspraak voor een apk-keuring

Revisie

Bij Klok Car Clinic hebben we meer dan 55 jaar ervaring in de revisie van zowel handgeschakelde als automatische en continue variabele versnellingsbakken. Wij reviseren dan ook alle transmissies voor particulieren, bedrijven en voor dealers.

Een versnellingsbak halen we volledig uit elkaar, waarna hij gereinigd wordt in een speciale industriële machine. Na reiniging controleren we de bak op eventuele schade en vervangen we die onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals frictieplaten, seals, pakkingen, keerringen en lagers. We doen dit uiteraard met originele onderdelen.

U krijgt 12 maanden garantie op een door Klok Car Clinic gereviseerde versnellingsbak.

Hebt u transport nodig om bij ons te komen omdat uw auto niet meer rijdt of niet kan rijden? Dat regelen we voor u.

LPG-installatie

Bij Klok Car Clinic in Oude Pekela kunt u ook terecht voor het inbouwen van een LPG-installatie. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het inbouwen van ieder type autogas-installatie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van de LPG-installatie.

 

Kan er een LPG-installatie ingebouwd worden in mijn auto?

Er zijn diverse LPG-systemen op de markt. Welke geschikt is voor uw auto hangt af van het merk en type en van het benzinesysteem. Moderne autogasinstallaties (G3-systeem) zijn ingewikkelde, door elektronica aangestuurde systemen. De LPG-installatie moet bovendien naadloos samenwerken met de motormanagementsystemen in de moderne auto. Een professioneel en erkend inbouwbedrijf, zoals Klok Car Clinic, zorgt voor een veilige installatie, voor minieme kans op storingen, voor gedegen onderhoud en geeft goede voorlichting over de voor- en nadelen van een gasinstallatie.

Neem contact op voor meer informatie

Airco-service

Tegenwoordig hebben vrijwel alle auto's een airco en is het geen luxe accessoire meer. We rekenen wel altijd op een goede werking ervan. Een airco vraagt echter regelmatig onderhoud. Gebeurt dit niet, dan zal het systeem kapot gaan. Laat uw airco dan ook periodiek nakijken bij Klok Car Clinic zodat u altijd rondrijdt met een binnenklimaat van de juiste temperatuur.

Hebt u problemen met uw airco, dan hebben wij bij Klok Car Clinic ongetwijfeld de oplossing. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel altijd de juiste diagnose stellen en u vertellen wat een eventuele reparatie u zal gaan kosten. In onze werkplaats zien we dagelijks allerlei ingewikkelde storingen, maar met onze testapparatuur en onze efficiënte gereedschappen sporen wij ieder defect in no time op.

Hoe werkt een airco eigenlijk?

Een airconditioning bestaat altijd uit een gesloten systeem met een pomp, verdamper, condensor, reservoir en expansieventiel. Het koudemiddel (R134A) wordt door de pomp, die door de motor wordt aangedreven, rondgepompt. Het gasvormige koudemiddel wordt door de pomp samengeperst in een condensor, zodat de druk en temperatuur stijgen. Deze condensor is een warmtewisselaar, het koudemiddel wordt hier afgekoeld, waardoor het condenseert en vloeibaar wordt.

Dit vloeiende koudemiddel gaat naar de verdamper. Het koudemiddel gaat hier over in dampvorm. Aangezien voor dit verdampen warmte nodig is, die aan de omgeving wordt onttrokken, koelt deze verdamper aanzienlijk af en de temperatuur van de langsstromende lucht naar het interieur daalt. Het koudemiddel komt in dampvorm ten slotte weer bij de pomp terug en de cyclus begint opnieuw.

Maak een afspraak voor airco-onderhoud
Icoon telefoon

Al 55 jaar ervaring in reparatie & onderhoud van alle merken auto's. Kom langs of maak een afspraak!

Neem contact met ons op